TEDI CHIAVALON

@

Izuzetna nam je čast i po prvi puta u Sarajevu ugostiti i poslušati njegovu prezentaciju TEDI CHIAVALONA ispred Chiavalon kompanije iz Vodnjana, Istre, najboljeg proizvođača ekstra djevičanskog maslinovog ulja na svijetu po izboru italijanskog Magnifico udruženja maslinara.

Chiavalon kompanija, prestižni maslinarski brend slavi preko 25 godina rada u maslinarstvu i prošle godine je postigao svoj najveći međunarodni uspjeh na toskanskom natjecanju Magnifico, gdje su proglašeni najboljim proizvođačima maslinovog ulja na svijetu u kategoriji Extra Quality Olive Oil.

Njihova proizvodnja od 9000 maslina, uglavnom autohtonih sorti i 5000 stabala kooperanata iz okolice, potpuno je pod kontrolom ekološkog nadzora i nosi oznaku organskog i izvornog maslinovog ulja iz Istre. Obitelj Chiavalon predstavlja tradiciju koja se spaja s modernom tehnologijom i umjetnošću kako bi stvorila savršenu simbiozu koju možete kušati u izvanrednom ekstra djevičanskom Chiavalon maslinovom ulju.
Osim što je izvrstan začin, njihovo maslinovo ulje također ima ljekovita svojstva. Kako bi zadržali njegovu izvrsnu kvalitetu, skladište ga na poseban način u njihovom podrumu.

Doživite savršenu simbiozu tradicije i inovativnosti koju pruža ekstra djevičansko maslinovo ulje Chiavalon.

https://chiavalon.hr/