Stanka Karažija

@ Tailor Made Solutions

Stanka se pridružila Accoru s više od 20 godina hrvatskog i međunarodnog iskustva u ugostiteljstvu. Tijekom svoje karijere uglavnom se radila za znamenite nekretnine, luksuzne i gradske hotele i odmarališta. Stručnjak za predotvaranje s opsežnim F&B – operativnim i općim izvršnim menadžmentom.
Njena karijera započela je u SAD-u gdje je počela graditi svoj hotelski put u Swissotel Chicago. Tokom svog bogatog i besprijekornog puta proputovao je cijeli svijet kako bi istražila nova znanja i stekla nova znanja i iskustva. Stanka je radila u nekoliko zemalja (SAD, Katar, Kuvajt, Crna Gora) s najuglednijim međunarodnim lancima kao što su Accor, Marriott, Millennium Hotels, izraelski lanac butika Brown Hotels, te nekoliko samostalnih objekata u Hrvatskoj.
Zadnji angažman bio je u Crnoj Gori gdje je Stanka bila generalna direktorica hotela Lazure 5*. Diplomirala je međunarodni hotelijerski menadžment Instituta za hotelijerstvo u Montreauxu u Švicarskoj. Nakon 20+ godina Stanka je odlučila pokrenuti vlastitu konzultantsku tvrtku u kojoj je otvorena za bilo koju podršku i specijalizirala se za predotvorenje. Radi na mogućim prilikama u Saudijskoj Arabiji i Bliskom istoku općenito.