Nikola Milović

@ METROPOL PALACE HOTEL BELGRADE

Marketing menadžer, hotelijer sa više od 15 godina iskustva u hotelima Marriott, Accor, Leading Hotels of the World grupacija,
kao i objekata visoke luskuzne kategorije, hotela koji čine srž prestoničke hotelijerske ponude, Metropol Palace, Square Nine, Hotel Moskva i IN Hotel.
Posljednje tri godine angažovan na projektu razvijanja regijonalne marketing streategije hotela u Sofiji, Sofia Balkan Palace i Maison Sofia-Mgallery.
Dio menadžerskog tima zadužen za pozicioniranje i promociju a la carte restorana hotela u kojima je zaposlen, 2022. godine, restoran The Twenty Two je ovjenčan preporukom Mišelinovog vodiča kao jedan od tri restorana dodatih na listu na aktuelni vodič.
Ambasador dobre usluge, dobitnik prestižne nagrade Turističkog sveta, predavač na temu Nastupa hotela na društvenim mrežama u Privrednoj komori Srbije.
Zaljubljenik u fotografiju, turizam, gastronomiju, istraživanje ponude i promocije grada, regiona,Social media manager-vodjenje i inovacije putem kanala društvenih mreža-Facebook, Instagram, LInkedin i od skoro Tik Tok platforme, za hotele, restorane i ponudu spa centara.
Diplomirani komunikolog i sociolog, kolumnista na lifestyle platformi Buro.rs