Minka Gazibara-Bajramović

CEO-SM Studio Marketing Legeng @

Minka Gazibara-Bajramović, stručnjak za marketing i komunikacije, voditelj je regionalne marketinške agencije SM Studio Marketing Legend.
Birajući marketing kao profesionalnu orijentaciju, a rad u agenciji kao okvir rada s klijentima, Minka je prihvatila da marketing bude njen život – dinamičan, uvijek nov i inspirativan.
Prva profesionalna iskustva, koja je stekla radom u medijima, osigurala su potpuni uvid i stabilnu sponu između klijenta i vidljive kampanje koja je samo vrh ledenog brijega u procesu komunikacije.
Uz Minkin dalji profesionalni tok i saradnju sa najvećim svjetskim i domaćim kompanijama, rasla je i agencija SM Studio Marketing. Danas stabilna, znanjem i iskustvima jaka agencija, SM Studio Marketing dobitnica je mnogih nagrada – za evente godine, najbolju digitalnu kampanju, na svjetkom nivou najbolji Instagram profil, ali i nebrojeno mnogo toplih riječi i hvala njenih klijenata. Red Bull, Hell, Nokia, Samsung, Panasonic, Dove, Axe, Rexona, Kinder, Nestle, Coca-Cola, Accor, Manuel,Intesa SanPaolo Banka, Violeta, Bosnalijek, Lek, Porsche, Olix, Delimano, samo su neki od njih.
Minka i danas posvećeno vodi tim agencije, a gostujući je profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, na Katedri za marketing.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078