Maša Lepšanović

@ FLY WITH MASHA

Maša Lepšanović – vlasnica brenda Fly with Masha , preduzetnica, travel blogger, digitalni kreator, menadžer društvenih mreža, bivša stjuardesa, edukator u oblasti influence marketinga.
Nakon završetka studija u oblasti turizma, odselila sam se u Saudijsku Arabiju na dvije godine i radila kao stjuardesa. Proputovala sam pola Azije i to mi je bio najznačajnije iskustvo u žuvotu jer sam brzo sazrela i formirala se kao ličnost.
Nakon povratka u Srbiju za vrijeme pandemije, kreću moja putovanja Srbijom i istraživanje. Shvatila sam da ne moram da radim od 9-5 i da mogu da napravim posao od svoje ljubavi prema putovanjima – travel blogging. Već dvije godine uspješni saradjujem sa turističkim organizacijama i hotelima sa čitavog Balkana, svjetskim poznatim hotelskim lancima, istražujem turističke potencijale, ukazujem na nedostatke, edukujem ljude, informišem i pomažem im pri putovanju.
Imam svoj tim ljudi koji se bavi digitalnim marketingom u sklopu kog je najizraženiji social media management – odnosno vodjenje društvenih mreža u turizmu.
Sa ponosom mogu reći da sam prepoznata od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam Vojvodine, da se zalažem za razvoj turizma i privrede naše čitave zemlje i da edukujem ljude o važnosti influence marketinga u turizmu.
Uzela sam učešće i u Prvom Turističkom samitu Vojvodine prošle godine, bila nominovana za nagradu Turistički cvet u kategoriji influenser/bloger.
Moja misija je da njegujem i podstičem razvoj turizma kako u Srbiji tako i u ostalim balkanskim državama, i da podignem svijest ljudima o lokacijama, manifestacijama, destinacijama, tradiciji, kulturi i vrijednostima koje njegujemo na ovim prostorima.