Maša Lepšanović

vlasnica marketinške agencije “Fly with Masha” @

Maša Lepšanović – vlasnica marketinške agencije “Fly with Masha” , specijalizovane za digitalni marketing u turizmu. Influeser, edukator, kreator sadržaja, digitalni nomad, diplomirani turizmolog.
Životno iskustvo sam stekla u Saudijskoj Arabiji radeći kao stjuardesa, a povratkom u Srbiju kreće moj put u digitalnom marketingu. Već 4 godine uspješno saradjujem sa turističkim organizacijama čitavog Balkana, hotelskim lancima, kompanijama, i svjetski poznatim brendovima, istražujem turističke potencijale, ukazujem na nedostatke, edukujem ljude, informišem i pomažem im pri putovanju.
Uzela sam učešća na brojnim konferencijama u turizmu i digitalnom marketingu, i ponosna sam što i ove godine mogu da budem brend ambasador Sarajevo Turizam Samita.

Moja misija je da njegujem i podstičem razvoj turizma kako u Srbiji tako i u ostalim balkanskim državama, i da podignem svijest ljudima o lokacijama, manifestacijama, destinacijama, tradiciji, kulturi i vrijednostima koje njegujemo na ovim prostorima.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078