Krešimir Dobrilović

CEO / CARWIZ INTERNATIONAL @

Krešimir Dobrilović je vlasnik, izvršni direktor i pokretačka snaga iza CARWIZ International, vodeće kompanije u industriji iznajmljivanja automobila. Nakon dvadeset godina u industriji, tokom kojih je obavljao različite vođeće uloge u najvećoj rent-a-car kompaniji u Hrvatskoj, Dobrilović je krenuo na preduzetničko putovanje. Ovo putovanje započelo je prije sedam godina kada je osnovao CARWIZ International.

Pod njegovim vođstvom, CARWIZ je postao najinovativniji igrač u industriji, revolucionirajući poslovne prakse. Dobrilovićev vizionarski pristup pozicionirao je CARWIZ ka značajnom uspjehu, postižući izuzetne poslovne rezultate. Posebno je predvodio proširenje CARWIZ-ove franšizne mreže na 40 međunarodnih tržišta, pozicionirajući je kao uspješan domaći izvozni proizvod na globalnoj sceni.

Pored svojih profesionalnih nastojanja, Dobrilović uživa u aktivnostima kroz sport, posebno u nogometu i tenisu. Također je slijedio svoju strast prema automobilskom trkanju kao bivši učesnik u VIP Business Cup takmičenju. Opisujući sebe kao jednostavnog, spontanog i fokusiranog na poslovne i životne ciljeve, Dobrilovićevi kolege ga opisuju kao modernog i nekonvencionalnog menadžera.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078