Katarina Milat Kralj

DIRECTOR - DUBROVAČKA BAŠTINA @

Katarina Milat Kralj rođena je 1978.g u Dubrovniku.
Bila je glavna urednica dubrovačkog gradskog radija Laus početkom 2000-tih. Širenjem medijskih projekata sa suradnicima izdaje tada prvi županijski magazin Du reviju, ali i jedan od najvećih medijskih projekata juga Hrvatske, besplatni tjednik Glas Grada koji je i danas aktualan. Kao tadašnja direktorica tvrtke Tele 5 d.o.o., koja je vlasnik navedenih medija, sa suradnicima je pokrenula i projekt prve županijske komercijalne Libertas televizije.
Nakon gotovo 20 godina rada na čelu medijske tvrtke, 2019. godine prelazi u trgovačko društvo Grada Dubrovnika, Dubrovačku baštinu d.o.o. na mjesto Voditeljice odjela za komercijalne poslove i marketing. Od 2022. godine imenovana je direktoricom tvrtke Dubrovačka baština d.o.o. koja upravlja spomeničkim kompleksom Lazareti, Ljetnikovcem Bunić – Kaboga, Parkom Osula i smještajnim jedinicama – dormitorijem.
Završila je Diplomski studij Mediji na Sveučilištu u Dubrovniku, te stekla titulu Magistra javnih medija.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078