Gabriel Guneseker

Head Development International- The Clarks Hotels&Resorts @

Gabriel Gunesekere je šef odjela za razvoj i poslovno planiranje međunarodne divizije hotela i resorta The Clarks. Kao jedan od vodećih hotelskih lanaca u Indiji, The Clarks se brzo širi globalno, s već uspostavljenim poslovanjem na Šri Lanki i Maldivima. S više od 130 hotela u tri zemlje i raznovrsnim portfeljom od 10 brendova, kompanija je uzbuđena zbog svog rasta.

Gabriel je iskusni profesionalac u oblasti ugostiteljstva i turizma, s bogatim iskustvom u hotelima, turizmu i avijaciji koje obuhvata tri decenije rada na Bliskom Istoku, u Južnoj Aziji i Jugoistočnoj Aziji. On je višelingvalni Šrilanđanin austrijskog porijekla koji je radio s renomiranim kompanijama poput Accor, Swiss-Belhotel Group, The Kingsbury Hotel Colombo, i drugih. Pored toga, Gabriel posjeduje pilotsku dozvolu i prošao je nekoliko obuka s Qatar Tourism, Accor Academy i Svjetskom turističkom organizacijom. Svo ovo iskustvo i ekspertiza čine ga ključnom figurom u širenju i uspjehu The Clarks-a na međunarodnom nivou.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078