Filip Kustura

EXECUTIVE DIRECTOR / SERBIA INCOMING DMC @

Osnivač brenda i izvršni direktor Serbia Incoming DMC koja se bavi organizacijom dogadjaja / lansiranja proizvoda / sastanaka i konferencija za kompanije sa regionalnim prisustvom.
Također bavi se i promocijom destinacije i kapaciteta na medjunarodnim B2b sajmovima i workshop-ovima. Stvaranje mreže representative office-a i organizacija sales-callova na ključnim tržištima (Skandinavija, Benelux, Centralna Evropa, Rusija)
Proces kandidature destinacije za dogadjaje korporacija, organizacija, asocijacija, turnira.
Kreiranje incentive koncepata i CSR TB programa. Implementacija održivosti (sustainability policy) u MICE aktivnostima
Kreiranje lifestyle programa i special interes tour putovanja

Serbia Incoming DMC brend je osnovan 2011 godine, sa jasnim ciljem promocije MICE potencijala na stranim tržištima od interesa, u cilju uvrštanja Srbije kao potencijalne destinacije za održavanje odredjenog dogadjaja.
Cilj je od početka bio upravo dovodjenje dogadjaja koji se inače ne bi dogodili u Srbiji (ne takmičimo se sa ostalim konkurentima unutar zemlje već se takmičimo sa ostalim destinacijama za odredjeni dogadjaj), uz kontinuirani održivi rast obima poslovanja.
Naša misija je podizanje svijesti o našoj zemlji kao MICE destinaciji u saradnji sa našim partnerima, podizanje kvaliteta usluga, te uvrštavanje Srbije (Beograda) kao željene destinacije za organizaciju MICE aktivnosti klijenata sa tržišta koje imamo u fokusu. Pored toga okrenuti smo edukaciji mladih kadrova (budućih kolega) o specifičnostima, mogućnostima i načinu promocije i sprovodjenja MICE aktivnosti u zemlji.
Serbia Incoming DMC je dobitnik nagrade „World Travel Awards – Best DMC in Serbia” četiri godine za redom (četvrta će biti i zvanična nakon 6.marta), što odgovara našoj viziji da budemo sinonim za kompaniju koja postavlja više standarde i inovacije u MICE industriji.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078