Ema Petrović

Digital transformation and AI consultant -Blue Ocean Navigator @

Ema Petrović je konsultant u oblasti digitalne transformacije i primeni veštačke inteligencije, sa izuzetnim razumevanjem i bogatim iskustvom u primeni naprednih tehnologija i strategija za poboljšanje poslovnih procesa. Tokom svog rada u Centru za Digitalnu Transformaciju u Srbiji, Ema je bila deo tima u razvoju i implementaciji rešenja zasnovanih na veštačkoj inteligenciji. Njeno delovanje obuhvata temeljite konsultacije namenjene malim i srednjim preduzećima, upravljanje složenim projektima i razvoj strategija digitalne transformacije koji podrazumevaju najnovije tehnološke trendove, uključujući veštačku inteligenciju, radi unapređenja svakodnevnog poslovanja. Zahvaljujući Eminoj stručnosti, brojna preduzeća su uspešno prešla digitalni jaz, poboljšala svoju operativnu efikasnost i konkurentsku poziciju na tržištu, čime su postavila osnove za održivi razvoj.

Ema je posebno usmerila svoju ekspertizu ka industriji turizma, gde je identifikovala i implementirala rešenja prilagođena jedinstvenim izazovima i potrebama ovog sektora. Njen doprinos se posebno odražava kroz inicijativu za prvu AI konferenciju posvećenu turizmu, FU:TURIZAM 2023, održanu u Beogradu.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078