Dušan Milić

MARKETING MANAGER WESTERN BALKANS / OTA SYNCMARKETING MANAGER WESTERN BALKANS / OTA SYNC @

Dušan Milić, altruista, odgovoran u poslu i životu generalno, porodičan. Ponosni tata mezimice Sofije.
Veliki entuzijasta, sa preko 12 godina iskustva u hotelskoj industriji, prošao kroz sve sektore i nivoe u hotelijerstvu od nižih do rukovodećih ključnih pozicija. Nekoliko godina posvetio je i aktivnoj edukaciji i obuci operativnih kadrova u hotelima, gde je pobrao mnoge simpatije jer se iskazao kao sjajan edukator zbog svoje stručnosti, analitičnosti i izuzetnim komunikacionim veštinama.
Kao osoba koja aktivno koristi 7 hotelskih softvera i pre svega osoba usmerena na konstantne rezultate i inovativnost, prepoznao je potencijale u rešenjima kompanije OTA Sync i sa idejom kako bi ne samo hoteli nego i ostali tipovi smeštajnih obejekata olakšali i pospešili poslovanje, pridružio se našem timu pre nepune 2 godine. Nesebičnim zalaganjem, posvećenosti rastu i razvoju čitavog tima, zaslužno je postavljen na mesto Market Managera za Zapadni Balkan gde uz svesrdnu podršku svojim kolegama teži da olakša i osavremeni poslovanje svih objekata smeštajnog tipa i naravno njihovim zaposlenima uštedi i sačuva ,,vreme i živce” koji su izuzetno važni u dimamičnoj industriji kao što je hotelijerstvo.
Zahvalan organizatorima na pozivu, raduje se učešću na predstojećem 2. Sarajevo Tourism Summitu


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078