Aida Mujezinović-Ćustović

Co Founder/ Project manager Sarajevo Matinee/ Sarajevo Street Food Market @

Aida Mujezinović-Ćustović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu 2012. godine sa zvanjem Bachelor finansijskog menadžmenta, diplomirala je na engleskom jeziku. Kasnije je stekla diplomu Master finansijskog menadžmenta na Sarajevskoj školi ekonomije postigavši izuzetne rezultate s prosječnom ocjenom od 4.0.

Od marta 2023. godine, Aida obavlja funkciju Glavnog finansijskog menadžera u DDC MLS Ltd, multinacionalnoj korporaciji. U ovoj ulozi, ona vodi finansijske operacije na tri lokacije: Sarajevu, Banja Luci i Beogradu.
Od samog početka projekata Sarajevo Matine i Sarajevo Street Food Market, aktivno je uključena u sve aktivnosti vezane za finansijsku strukturu, upravljanje projektima, komunikaciju sa svim zainteresovanim stranama, te je odgovorna za implementaciju pravnih propisa i održavanje pozitivnog toka gotovine.

Aida je poznata po svojoj organizovanosti, orijentisanosti ka detaljima i rezultatima. Posjeduje bogato iskustvo u upravljanju finansijama, vođenju projekata i odnosima sa klijentima. Također se odlikuje u multitaskingu, analizi podataka i saradnji u timu, uz snažne prezentacione i komunikacijske vještine.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078