Adnan Vlajcic CEO

Insider Sarajevo / Udruženje Mali ambasadori @

Adnan Vlajčić je stručnjak u turističkoj industriji i angažiran je u različitim projektima koji obuhvataju osnivanje, vođenje i promociju turističkih aktivnosti.
Od jula 1999. do decembra 2017. godine, Adnan je obavljao funkciju izvršnog direktora u Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo, gdje je bio odgovoran za širok spektar aktivnosti vezanih za razvoj i promociju turizma u regiji. Kroz ovu ulogu, stekao je bogato iskustvo u marketingu, promociji i upravljanju turističkim destinacijama.
Paralelno sa svojim poslom u Turističkoj zajednici, Adnan je od 2001. godine aktivan kao samostalni turistički vodič. Kroz svoju dugogodišnju karijeru, vodio je brojne grupe turista za različite turističke agencije širom svijeta, nudeći im autentično iskustvo i duboko razumijevanje različitih kultura i destinacija.
Svoju strast i angažman za promociju kulture, obrazovanja i humanitarnog djelovanja Adnan je dodatno potvrdio osnivanjem Udruženja Mali ambasadori, gdje je služio kao osnivač i predsjednik. Kroz ovo udruženje, Adnan je pokrenuo niz inicijativa koje su imale za cilj podržati i unaprijediti zajednice u kojima djeluje.


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/tourisms/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078